• Nieuws
  • Mar 15, 2022
  • Jean-Paul Vos

Invictus Games en EAL

Waarom ik direct ja zei op de vraag of wij iets kunnen betekenen voor de Invictus Games?

Ik zou zeggen: bekijk de foto’s en u begrijpt het. Hier gebeurt iets bijzonders. Hier worden grenzen verlegd, banden gesmeed en wonden (deels) geheeld. EAL biedt sporters en begeleiders toegang om te winnen…

Jean-Paul Vos (Sales Director EAL)


blog_news_ig_tennis_30p.jpg

Toegang om te winnen

De Invictus Games is een internationaal sportevent voor fysiek en/of mentaal gewonde militairen. EAL is er trots op om met onze oplossingen voor toegangscontrole een bijdrage te leveren aan dit unieke event: de organisatie van de Invictus Games is ervan verzekerd dat de juiste sporters en hun begeleiders op het juiste moment op de juiste plek toegang krijgen om te ‘winnen’.


blog_news_ig_zuiderpark_30p.jpg

Zuiderpark in Den Haag

De Hertog van Sussex is de beschermheer van de Spelen. Na de openingseditie in 2014 in Londen volgden Orlando,Toronto en Sydney. Dit jaar verwelkomt Nederland deelnemers en toeschouwers van over de hele wereld:

van 16 tot 22 april 2022 zijn meer dan 500 sporters uit 20 landen actief in tien verschillende sporten.

Plaats van handelen is het Zuiderpark in Den Haag.


blog_news_ig_winnen_30p.jpg

Willen + kunnen = winnen

Dankzij de games stellen de deelnemers nieuwe doelen en worden zelfvertrouwen en eigenwaarde vergroot. Het winnen van medailles is hierbij een belangrijke ‘bijzaak’: de ervaring en de persoonlijke overwinning zijn de echte hoofdprijzen. De Spelen kent alleen maar winnaars. Invictus staat niet voor niets voor onoverwonnen.


blog_news_ig_dpas_lezer_30p.jpg

EAL biedt sporters en begeleiders toegang

Zeven dagen lang is het Zuiderpark in Den Haag het middelpunt van de Invictus Games. Aan EAL de vraag om een oplossing te ontwikkelen waarmee

de juiste sporters (en begeleiding) op het juiste moment op de juiste locatie toegang krijgen tot de juiste sportlocaties.

Hetzelfde geldt voor de toegang tot speciaal afgeschermde zones die de sporters en begeleiders ruimte en rust te bieden. De deelnemers zijn immers vaak ook mentaal gekwetst en moeten zich kunnen onttrekken aan prikkels. Om dit te realiseren heeft EAL een mooie maatwerkoplossing ontwikkeld op basis van het EAL ATS Toegangscontrolesysteem. Naast software aanpassingen zijn specifieke Invictus-zuilen ontwikkeld die via een pas wel of geen toegang verlenen.


blog_news_ig_ticket_30p.jpg

Meer informatie of toegangskaart

Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd in een (gratis) toegangskaart? Neem dan contact op met Hans van Hooijdonk: 06 23 79 45 29, hans.van.hooijdonk@eal.nl

Bron foto's: Getty Images for the Invictus Games Foundation