FireSafety & Security Event 2022

FireSafety & Security Event 2022: EAL is erbij

Op 13 en 14 april 2022 vindt in de Brabanthallen in Den Bosch de eerste editie plaats van FireSafety & Security. Het belooft een mooi event te worden en uiteraard is EAL met een ruime stand aanwezig. Installateurs, adviseurs en eindklanten kunnen proeven aan onze oplossingen op het gebied van rijkspas, mobiele toegang en biometrie.


Rijkspas

EAL oplossingen zijn rijkspas-ready en standaard veilig. Naast het verlenen van toegang aan ‘de voorkant’ is de achterkant van onze oplossingen compatible met gebouwbeheerssystemen zoals Skywalker en Winguard. Het goede nieuws is dat de nieuwste technologiën van onze oplossingen ook werken op bestaande hardware/infrastructuur. Kortom: een grote stap vooruit met backward compatibility.


Mobiele toegang

Is de fysieke pas passé? Of zijn er juist mooie combinaties mogelijk waarbij afhankelijk van het type bezoeker juist wordt gekozen voor een pas, een QR-code of mobiele telefoon (iPhone en Android). Ga in gesprek met onze adviseurs en laat je verrassen. Wist je bijvoorbeeld dat EAL ook een kaartlezer heeft ontwikkeld waarmee je zowel kaarten als telefoons op kunt gebruiken?


Biometrie

Wat een interessant vakgebied. Alleen: alles kan, maar bijna niets mag. Toch zijn er ook op dit gebied mooie dingen te zien. We begroeten je dan ook graag in onze stand.


Standnummer E.01

Je bent van harte welkom op de EAL-stand: nummer E.01.


Meer informatie

Heb je nu al vragen of suggesties? Neem dan contact op met Glenn van den Berg: 06 30 84 45 57 , glenn.van.den.berg@eal.nl


Brancheorganisaties

Het FireSafety & Security Event 2022 wordt ondersteund door de brancheorganisaties: Federatie Veilig Nederland, Techniek Nederland en Vereniging van Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB).