De Invictus Games 16-22 april 2022 (Nieuwe datum)

Als lid van de Stichting Nederlandse Industrie voor Defensie en Veiligheid (NIDV) kwam EAL in april 2019 in contact met de organisatoren van de Invictus Games.

Zij doorzag in haar rol als ontwikkelaar en producent van o.a. Toegangscontrolesystemen al snel de behoeften van de organisatie ten aanzien van het selectief toegang verlenen tot terreinen en ruimtes en het accrediteren van personen. Haar in-house afdeling Research & Development heeft het breed ingezette ATS Toegangscontrolesysteem voorzien van de features die hiertoe benodigd waren. Met de levering van de op maat gesneden applicatie, de benodigde hardware en verbruiksmaterialen ondersteunt zij de Invictus Games.

In bijzondere prettige samenwerking met enkele trouwe toeleveranciers worden de behoeften optimaal ingevuld. Zo draagt ST&D uit Apeldoorn zorg voor de productie van de benodigde paslezerzuilen. Deze zullen worden voorzien van enkele features die een goede doorstroming en een gebruiksvriendelijke controle mogelijk maken. Ten aanzien van passen, bedrukkingen en andere accessoires is de firma OmniCard uit Alphen aan de Rijn de meewerkende partij.

Bekijk de ST&D website
Bekijk de OmniCard website

Sponsoring komt niet alleen ten goede aan het budget, het is ook een openlijke blijk van waardering en respect en daarmee een stimulans. EAL Apeldoorn zal haar ondersteunende dienstverlening ook bij volgende edities voortzetten.

Over de Invictus Games
De Invictus Games is een internationaal sportevenement voor fysiek en mentaal gewonde militairen. De Games gebruikt de kracht van sport om herstel te stimuleren, revalidatie te ondersteunen en breder begrip en respect te genereren voor hen die hun land dienen of gediend hebben. De Invictus Games Den Haag worden van 16-22 april 2022 gehouden in Zuiderpark, Den Haag. 500 deelnemers uit 19 landen mogen ieder 2 familieleden en vrienden meenemen en participeren in een of meerdere sporten. Er worden 10 sporten beoefend: atletiek, handboogschieten, wielrennen, indoor roeien, gewichtheffen, zitvolleybal, rolstoelbasketbal, zwemmen, Jaguar Land Rover Driving Challenge en rolstoelrugby.

Bekijk de Invictus 2022 website

Bron foto's: Getty Images for the Invictus Games Foundation