• Nieuws
  • Feb 07, 2023
  • Glenn van den Berg

Overleg met Omnicard: next generation

Samen kom je verder. En dit geldt helemaal als je structureel samenwerkt. EAL werkt al meer dan 20 jaar samen met OmniCard op het gebied van card management, toegangspassen, pasprinters en accessoires. Belangrijke items om een toegangscontrole systeem compleet te maken. Maar wat brengt de toekomst? En hoe zit het met duurzaamheid?

Noodzaak blijft aanwezig

De komende tijd maken steeds meer klanten gebruik van mobile credentials (toegangscontrole via bijvoorbeeld je telefoon). Aan de andere kant zijn er natuurlijk situaties waar de fysieke pas gewoon keihard nodig is. Dus voorlopig zit de fysieke pas nog stevig in het zadel. Vooral als je ook aan duurzaamheid werkt…

Next gen-overleg: duurzaam

In een ‘next gen’ overleg hebben we hierover gesproken. En dan betrek je natuurlijk ook de derde generatie van ‘de familie’ erbij. Ed Dijkers van OmniCard sprak dan ook met Pascal én Justin Vos over de mogelijkheid om PVC materialen (deels) te vervangen door meer duurzame grondstoffen.

Hard op weg

We zijn er nog niet helemaal, maar er zijn mooie ontwikkelingen aan de gang. Gebruik je onze systemen en wil je in de toekomst meedoen aan een test? Laat het even weten dan nemen we contact met je op (glenn.van.den.berg@eal.nl)

Mooie oplossingen maak je samen. Dan ben je ‘deel van het geheel’. Nu en in de (duurzame) toekomst.