Integratie is key

In gebouwen komen steeds meer oplossingen als het gaat om security en toegangscontrole. En dan is het voor de eindklant handig als deze systemen met elkaar kunnen ‘praten’. En dit kan met EAL ATS: één centraal beheerplatform voor bekabelde, draadloze & offline toegangscontrole producten in combinatie met het beheer van sleutels in sleutelkasten. Hiervoor maken wij koppelingen met derden. Zo ook met TrakaWEB.

Koppeling TrakaWEB

Toen Traka in Q4 van 2022 het nieuwe systeem ‘TrakaWEB’ lanceerd, heeft onze R&D afdeling direct een koppeling gemaakt met TrakaWEB: een browsergebaseerde beheerssuite voor sleutelkasten en lockersystemen. De laatste testen worden afgerond.

Twee voorbeelden:

Beide systemen werken mooi samen en gebruiken real time data.

Iemand met een net geblokkeerde toegangspas krijgt automatisch geen toegang tot de Traka sleutelkast.

Iemand kan het gebouw niet verlaten als hij of zij nog een sleutel of ander item uit een Traka systeem in bezit heeft.

Download de slides over de koppeling en de voordelen (PDF)

Eric van der Hoef, managing director van Traka Benelux:

"Integratie is key! Gebouwen worden steeds slimmer en daarbij is het een voorwaarde dat verschillende systemen met elkaar praten en dus altijd gebruik maken van actuele en correcte data. Zo krijgt iemand met een net geblokkeerde toegangspas geen toegang tot de Traka sleutelkast of kan iemand het gebouw niet verlaten als hij of zij nog een sleutel of ander item uit een Traka systeem in bezit heeft. En zo zijn er nog vele voordelen van geïntegreerde systemen te bedenken en te configureren. Omdat we veel gezamenlijke klanten hebben, zijn wij verheugd dat er nu een koppeling is met het ATS systeem van EAL richting TrakaWEB."

Lees meer over TrakaWEB

Kiezen

Eindklanten die werken met de EAL toegangscontrole systemen hebben binnenkort dus iets te kiezen: vanuit de EAL software koppelen met de bestaande Traka systemen of met het nieuwe TrakaWEB. EAL is open.

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over EAL ATS en de koppeling met TrakaWEB? Neem dan contact op met jouw adviseur/contactpersoon of de afdeling sales.