Draadloos en Bekabeld

Draadloos en Bekabeld

Schoenmaker blijf bij je leest....

Zoals iedereen weet houdt dit spreekwoord in dat je simpelweg moet blijven doen waar je goed in bent. Vaak wordt gedacht dat dit alleen op gaat bij keuzes om zaken NIET te doen zodat alles maar blijft bij het oude. Bij EAL zijn wij echter van mening dat het ook betekent dat wanneer er nieuwe trends zijn en ontwikkelingen gedaan worden in een marktgebied waar je als specialist actief in bent je daarin voorop moet lopen. 

Als één van de eerste online toegangscontrole specialisten heeft EAL er voor gekozen om niet alleen maar te koppelen met deurbeslag oplossingen van derden (zoals Salto / Aperio) maar ook een volledig geintegreerde eigen oplossing te bieden. Dit houdt in dat bestaande en nieuwe eindgebruikers eenvoudig bekabelde oplossingen uit kunnen breiden met een EAL online of offline deurbeslag zonder een omslachtige additionele software implementatie of het gebruik van onnodig veel hardware.

 

Draadloos en Bekabeld volledig geïntegreerd in 1 systeem:

Door de toepassing van eigen componenten faciliteert EAL de mogelijkheid om in één systeem bekabelde en draadloze toegangscontrole punten te beheren en te autoriseren. Een groot voordeel van deze volledige integratie is dat bijvoorbeeld eenvoudig en efficient compartimentering toegepast kan worden. Buitenschillen worden uitgerust met een bekabelde oplossing en individuele deuren worden voorzien van een goedkopere en eenvoudig te monteren draadloze oplossing. 

 

Voor meer informatie over deze oplossing en de mogelijkheden binnen uw organisatie vragen wij u contact met ons op te nemen.