Vacatures Online bij EAL!

Geplaatst op 07-10-2019 door Jean-Paul Vos

Kom jij ons team versterken op diverse onderdelen binnen de organisatie? EAL Apeldoorn bv. is actief als ontwikkelaar en producent van security, voicelogging en mobiele data systemen en specifiek binnen de R&D (software ontwikkeling) en service organisatie op zoek naar uitbreiding.

EAL biedt een mooie mix van al bijna 50 jaar een stabiele technische onderneming in combinatie met continue vernieuwing qua organisatie (ISO 9001 / ISO 27001), ontwikkelmethodieken (agile / scrumm based development) en service verlening (remote). 

Bekijk de specifieke vacatures op het vacature deel van onze website via de volgende link:

https://eal.nl/over-eal/vacatures/

 

Belangstellenden kunnen hun sollicitatie richten aan:

 

EAL Apeldoorn b.v.

Tav dhr Jean-Paul Vos.

Per email: jeanpaul.vos@eal.nl

 

  

Het laatste nieuws

Invictus Games 2020 uitgesteld

Al langere tijd hing het in de lucht en natuurlijk weten we allemaal dat het de meest verstandige en ook onontkoombare beslissing is. Lees meer »

Gewijzigde bedrijfsvoering EAL ivm het coronavirus

Per maandag 16 maart 2020 voert EAL een gewijzigd beleid in verband met het coronavirus. EAL is een organisatie die sterk actief is in verschillende high-secure segmenten (waaronder de zorgsector en politie, brandweer en ambulancediensten) welke allicht de komende periode extra aandacht vragen. Lees meer »

EAL verbindt zich als Official Supplier aan de Invictus Games 2020 (........en verder)

Tijdens de leden-jaarvergadering 2019 van de Stichting Nederlandse Industrie Defensie en Veiligheid (NIDV) sprak Luitenant Generaal b.d. en voormalig Commandant Landstrijdkrachten Mart de Kruif het bonte gezelschap toe aangaande de Invictus Games Den Haag 2020 presented by Jaguar Land Rover. Lees meer »