Vacatures Online bij EAL!

Geplaatst op 07-10-2019 door Jean-Paul Vos

Kom jij ons team versterken op diverse onderdelen binnen de organisatie? EAL Apeldoorn bv. is actief als ontwikkelaar en producent van security, voicelogging en mobiele data systemen en specifiek binnen de R&D (software ontwikkeling) en service organisatie op zoek naar uitbreiding.

EAL biedt een mooie mix van al bijna 50 jaar een stabiele technische onderneming in combinatie met continue vernieuwing qua organisatie (ISO 9001 / ISO 27001), ontwikkelmethodieken (agile / scrumm based development) en service verlening (remote). 

Bekijk de specifieke vacatures op het vacature deel van onze website via de volgende link:

https://eal.nl/over-eal/vacatures/

 

Belangstellenden kunnen hun sollicitatie richten aan:

 

EAL Apeldoorn b.v.

Tav dhr Jean-Paul Vos.

Per email: jeanpaul.vos@eal.nl

 

  

Het laatste nieuws

Poiesz Supermarkten implementeert EAL ATS Toegangscontrole Oplossing

In opdracht van Wardenburg Beveiliging & Telecom is bij Poiesz te Sneek het EAL ATS 360 webbased toegangscontrole systeem uitgerold.Het oude toegangssysteem voldeed niet meer aan de huidige maatstaven en Poiesz had de wens om het systeem te vervangen en te moderniseren alsmede diende het geschikt te zijn voor Multi Site toepassing. Lees meer »

EAL en MPL werken samen op project WTC Amsterdam

Naast de projecten “WTC Schiphol” en locatie “the Base Schiphol” is er op locatie WTC Amsterdam ook gekozen voor een flexibele en schaalbare security oplossing waarbinnen EAL haar bijdrage mag leveren. Lees het volledige artikel op beveilgingsnieuws.nl Lees meer »

112-meldkamer Rotterdam experimenteert met thuiswerken

Tot voor kort was het ondenkbaar, maar vanwege de coronacrisis is de meldkamer van Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond gestart met een proef waarbij centralisten van huis uit werken. Directeur Arjen Littooij verzekert dat de veiligheid in de regio op deze wijze wordt gewaarborgd. Lees meer »