Ook KPCN sluit aan .......

Geplaatst op 28-02-2019 door Hans van Hooijdonk

De voorlaatste week van februari was EAL aanwezig op Bonaire om de diverse systemen in het hoofdkantoor van de Rijksdienst Caribisch Nederland na de grootschalige verbouwingen weer in gebruik te stellen. Gedurende deze week werd ook definitief overeenstemming bereikt en opdracht verleend ten aanzien van het volgende project.

Verdeeld over twee fases zullen wij, in nauwe samenwerking met onze Selected Reseller IBO Bonaire, alle panden van het Korps Politie Caribisch Nederland gaan voorzien van Toegangscontrolesystemen, CCTV systemen, Intercomsystemen en overige veiligheid-gerelateerde systemen. Gestart wordt in Kralendijk, Bonaire. Saba en St. Eustatius zullen daarop volgen.

Een ruime en uitvoerige voorbereiding maakt dat nu het formele startschot is gegeven er op relatief korte termijn gedegen kan worden uitgevoerd. Dit mede dank zij de door de systeemhouder en facilitator Rijksdienst Caribisch Nederland geleverde inzet.

Graag bedanken wij eenieder voor het vertrouwen. We gaan er tezamen iets moois van maken!

KPCN Playa Bonaire2

Het laatste nieuws

Conclusion kiest voor EAL Multisite oplossing

In nauwe samenwerking met Mulder Beveiliging heeft Conclusion gekozen voor het EAL ATS toegangscontrole systeem. Lees meer »

Medisch Spectrum Twente selecteert EAL als partner

Ook het Medisch Spectrum Twente te Enschede kiest voor het EAL Security en Card Management Systeem. Lees meer »

EAL Apeldoorn beveiligt de Caribische eilanden

Verschillende overheidsorganisaties op Bonaire, Saba en Sint Eustatius maken sinds kort gebruik van beveiligingstechnologie van EAL. Het Apeldoornse beveiligingsbedrijf won de afgelopen jaren verschillende openbare aanbestedingen en bouwt nu integrale systemen, die zich over de eilanden uitspreiden. Lees meer »