Ook KPCN sluit aan .......

Geplaatst op 28-02-2019 door Hans van Hooijdonk

De voorlaatste week van februari was EAL aanwezig op Bonaire om de diverse systemen in het hoofdkantoor van de Rijksdienst Caribisch Nederland na de grootschalige verbouwingen weer in gebruik te stellen. Gedurende deze week werd ook definitief overeenstemming bereikt en opdracht verleend ten aanzien van het volgende project.

Verdeeld over twee fases zullen wij, in nauwe samenwerking met onze Selected Reseller IBO Bonaire, alle panden van het Korps Politie Caribisch Nederland gaan voorzien van Toegangscontrolesystemen, CCTV systemen, Intercomsystemen en overige veiligheid-gerelateerde systemen. Gestart wordt in Kralendijk, Bonaire. Saba en St. Eustatius zullen daarop volgen.

Een ruime en uitvoerige voorbereiding maakt dat nu het formele startschot is gegeven er op relatief korte termijn gedegen kan worden uitgevoerd. Dit mede dank zij de door de systeemhouder en facilitator Rijksdienst Caribisch Nederland geleverde inzet.

Graag bedanken wij eenieder voor het vertrouwen. We gaan er tezamen iets moois van maken!

KPCN Playa Bonaire2

Het laatste nieuws

EAL verbindt zich als Official Supplier aan de Invictus Games 2020 (........en verder)

Tijdens de leden-jaarvergadering 2019 van de Stichting Nederlandse Industrie Defensie en Veiligheid (NIDV) sprak Luitenant Generaal b.d. en voormalig Commandant Landstrijdkrachten Mart de Kruif het bonte gezelschap toe aangaande de Invictus Games Den Haag 2020 presented by Jaguar Land Rover. Lees meer »

EAL toegangscontrole geland op Groningen Airport Eelde!

Naast andere luchthavens kiest ook Groningen Airport Eelde, na een zorgvuldige selectieprocedure, voor het EAL ATS toegangscontrole systeem. Lees meer »

Vacatures Online bij EAL!

Kom jij ons team versterken op diverse onderdelen binnen de organisatie? EAL Apeldoorn bv. is actief als ontwikkelaar en producent van security, voicelogging en mobiele data systemen en specifiek binnen de R&D (software ontwikkeling) en service organisatie op zoek naar uitbreiding. Lees meer »