Invictus Games 2020 uitgesteld

Geplaatst op 24-03-2020 door Hans van Hooijdonk

Al langere tijd hing het in de lucht en natuurlijk weten we allemaal dat het de meest verstandige en ook onontkoombare beslissing is.

De Invictus Games 2020 waaraan EAL Apeldoorn zich als Official Supplier heeft verbonden worden ten gevolge van het Corona virus verschoven naar een nader te bepalen datum rond mei/juni 2021. Natuurlijk vinden ook wij dit jammer: graag hadden we de wereld getoond dat wij op basis van ons bestaande portfolio ook het maatwerk rondom een grootschalig en complex internationaal event als de Invictus Games succesvol weten te implementeren. Maar wat het zwaarst is moet het zwaarst wegen en uiteraard staan wij volledig achter deze beslissing. Ook nog niet uitgereikte medailles hebben een keerzijde; er is meer tijd voor perfectie. Volgend jaar staan we alsnog klaar en beleven we de Games gerelateerd aan een andere mondiale bevrijding. We zijn ook dan van de partij!

Invictus Games 2020 Composite Logo EAL Black Keyline Horizontal RGB2

Het laatste nieuws

Poiesz Supermarkten implementeert EAL ATS Toegangscontrole Oplossing

In opdracht van Wardenburg Beveiliging & Telecom is bij Poiesz te Sneek het EAL ATS 360 webbased toegangscontrole systeem uitgerold.Het oude toegangssysteem voldeed niet meer aan de huidige maatstaven en Poiesz had de wens om het systeem te vervangen en te moderniseren alsmede diende het geschikt te zijn voor Multi Site toepassing. Lees meer »

EAL en MPL werken samen op project WTC Amsterdam

Naast de projecten “WTC Schiphol” en locatie “the Base Schiphol” is er op locatie WTC Amsterdam ook gekozen voor een flexibele en schaalbare security oplossing waarbinnen EAL haar bijdrage mag leveren. Lees het volledige artikel op beveilgingsnieuws.nl Lees meer »

112-meldkamer Rotterdam experimenteert met thuiswerken

Tot voor kort was het ondenkbaar, maar vanwege de coronacrisis is de meldkamer van Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond gestart met een proef waarbij centralisten van huis uit werken. Directeur Arjen Littooij verzekert dat de veiligheid in de regio op deze wijze wordt gewaarborgd. Lees meer »