Invictus Games 2020 uitgesteld

Geplaatst op 24-03-2020 door Hans van Hooijdonk

Al langere tijd hing het in de lucht en natuurlijk weten we allemaal dat het de meest verstandige en ook onontkoombare beslissing is.

De Invictus Games 2020 waaraan EAL Apeldoorn zich als Official Supplier heeft verbonden worden ten gevolge van het Corona virus verschoven naar een nader te bepalen datum rond mei/juni 2021. Natuurlijk vinden ook wij dit jammer: graag hadden we de wereld getoond dat wij op basis van ons bestaande portfolio ook het maatwerk rondom een grootschalig en complex internationaal event als de Invictus Games succesvol weten te implementeren. Maar wat het zwaarst is moet het zwaarst wegen en uiteraard staan wij volledig achter deze beslissing. Ook nog niet uitgereikte medailles hebben een keerzijde; er is meer tijd voor perfectie. Volgend jaar staan we alsnog klaar en beleven we de Games gerelateerd aan een andere mondiale bevrijding. We zijn ook dan van de partij!

Invictus Games 2020 Composite Logo EAL Black Keyline Horizontal RGB2

Het laatste nieuws

Invictus Games 2020 uitgesteld

Al langere tijd hing het in de lucht en natuurlijk weten we allemaal dat het de meest verstandige en ook onontkoombare beslissing is. Lees meer »

Gewijzigde bedrijfsvoering EAL ivm het coronavirus

Per maandag 16 maart 2020 voert EAL een gewijzigd beleid in verband met het coronavirus. EAL is een organisatie die sterk actief is in verschillende high-secure segmenten (waaronder de zorgsector en politie, brandweer en ambulancediensten) welke allicht de komende periode extra aandacht vragen. Lees meer »

EAL verbindt zich als Official Supplier aan de Invictus Games 2020 (........en verder)

Tijdens de leden-jaarvergadering 2019 van de Stichting Nederlandse Industrie Defensie en Veiligheid (NIDV) sprak Luitenant Generaal b.d. en voormalig Commandant Landstrijdkrachten Mart de Kruif het bonte gezelschap toe aangaande de Invictus Games Den Haag 2020 presented by Jaguar Land Rover. Lees meer »