EAL toegangscontrole geland op Groningen Airport Eelde!

Geplaatst op 31-10-2019 door Glenn vd Berg

Naast andere luchthavens kiest ook Groningen Airport Eelde, na een zorgvuldige selectieprocedure, voor het EAL ATS toegangscontrole systeem.

De EAL oplossing wordt geïmplementeerd ter vervanging van het huidige systeem waarbij na het doornemen van de mogelijkheden er voldoende aanknopingspunten waren voor de realisatie van het project. Denk hierbij aan zaken zoals het hergebruik bestaande infrastructuur, de aanpak en implementatie van een nieuwe kaarttechniek en het ombouwen van het systeem waarbij overlast gebruikers tot een minimum beperkt wordt. Dit alles in samenwerking met één van onze partners in het noorden van Nederland “Wardenburg Beveiliging.

Passende start (en landing)!

Gezien de geografische ligging van Apeldoorn naast luchthaven Teuge was het een kleine moeite dit project te starten d.m.v. een passende kick-off. Het EAL projectteam combineerde de eerste reis met een “proef vliegles” met in verhouding een zeer milieuvriendelijke Cessna voor de reis naar Groningen Airport Eelde.  

Het laatste nieuws

EAL toegangscontrole geland op Groningen Airport Eelde!

Naast andere luchthavens kiest ook Groningen Airport Eelde, na een zorgvuldige selectieprocedure, voor het EAL ATS toegangscontrole systeem. Lees meer »

Vacatures Online bij EAL!

Kom jij ons team versterken op diverse onderdelen binnen de organisatie? EAL Apeldoorn bv. is actief als ontwikkelaar en producent van security, voicelogging en mobiele data systemen en specifiek binnen de R&D (software ontwikkeling) en service organisatie op zoek naar uitbreiding. Lees meer »

Hoogwaardige techniek in vertrouwde handen

Als producent / ontwikkelaar van o.a. Toegangscontrolesystemen is EAL Apeldoorn goed bekend met Biometrie. Al geruime tijd mag zij zich exclusief importeur noemen voor de Defensie-branche van Iris-ID irisscan-technologie en apparatuur. Lees meer »