EAL toegangscontrole geland op Groningen Airport Eelde!

Geplaatst op 31-10-2019 door Glenn vd Berg

Naast andere luchthavens kiest ook Groningen Airport Eelde, na een zorgvuldige selectieprocedure, voor het EAL ATS toegangscontrole systeem.

De EAL oplossing wordt geïmplementeerd ter vervanging van het huidige systeem waarbij na het doornemen van de mogelijkheden er voldoende aanknopingspunten waren voor de realisatie van het project. Denk hierbij aan zaken zoals het hergebruik bestaande infrastructuur, de aanpak en implementatie van een nieuwe kaarttechniek en het ombouwen van het systeem waarbij overlast gebruikers tot een minimum beperkt wordt. Dit alles in samenwerking met één van onze partners in het noorden van Nederland “Wardenburg Beveiliging.

Passende start (en landing)!

Gezien de geografische ligging van Apeldoorn naast luchthaven Teuge was het een kleine moeite dit project te starten d.m.v. een passende kick-off. Het EAL projectteam combineerde de eerste reis met een “proef vliegles” met in verhouding een zeer milieuvriendelijke Cessna voor de reis naar Groningen Airport Eelde.  

Het laatste nieuws

Invictus Games 2020 uitgesteld

Al langere tijd hing het in de lucht en natuurlijk weten we allemaal dat het de meest verstandige en ook onontkoombare beslissing is. Lees meer »

Gewijzigde bedrijfsvoering EAL ivm het coronavirus

Per maandag 16 maart 2020 voert EAL een gewijzigd beleid in verband met het coronavirus. EAL is een organisatie die sterk actief is in verschillende high-secure segmenten (waaronder de zorgsector en politie, brandweer en ambulancediensten) welke allicht de komende periode extra aandacht vragen. Lees meer »

EAL verbindt zich als Official Supplier aan de Invictus Games 2020 (........en verder)

Tijdens de leden-jaarvergadering 2019 van de Stichting Nederlandse Industrie Defensie en Veiligheid (NIDV) sprak Luitenant Generaal b.d. en voormalig Commandant Landstrijdkrachten Mart de Kruif het bonte gezelschap toe aangaande de Invictus Games Den Haag 2020 presented by Jaguar Land Rover. Lees meer »