Voice Logging

Voice Logging

De EAL voice logger  (EVA) in het kort.....

Voor de gebruikers behoeft het geen betoog, een Voice Recorder System dat overduidelijk met en voor de eindgebruiker is ontwikkeld. Al in 1985 begon EAL met de ontwikkeling van de eerste digitale recorders en heeft dit doorgezet tot de huidige moderne techniek, een systeem waarvan de eindgebruiker het idee heeft dat hij het zelf en voor zijn organisatie ontworpen heeft.

Doordat EVA een groot deel van de ontwikkeling heeft doorgemaakt in mission critical omgevingen was het van belang een zo intuïtief mogelijke bediening te hebben, dit met zeer uitgebreide autorisatie mogelijkheden. Een zeer integere database en vele functionaliteiten welke voor een groot deel door de eindgebruikers zijn bedacht. Hierdoor is er geen overdaad aan niet gebruikte gadgets, blijft het overzichtelijk en kunnen we op elk moment functionaliteit vrijgeven welke nodig is. Want juist dat kenmerkt alle EAL producten, wij ontwikkelen niet omdat we het kunnen, maar wat en wanneer het nodig / gewenst is.

Het feit dat EAL EVA een standaard is geworden in de meest mission critical en derhalve weinig vergevingsgezinde omgevingen als de OOV (Openbare Orde en Veiligheid) geeft aan dat de zeer uitgebreide functionaliteit, betrouwbaarheid en gebruikersgemak, spreekwoordelijk zijn geworden.

Zelfs het benoemen van een klein deel van de functionaliteit zou de bedoeling van dit stukje van de website overstijgen, beleef het, maak het mee, doe een aanvraag of vraag om een demonstratie. U kunt dan zien dat wij niet alleen het pakket leveren, maar ook de ontwerper en eigenaar zijn van de hard- en software. 

EAL EVA, veel meer dan een “Nice to have”, daar zullen we het snel over eens zijn als u EVA een keer hebt leren kennen.. tot ziens zouden we willen zeggen!!