Ook KPCN sluit aan .......

Geplaatst op 28-02-2019 door Hans van Hooijdonk

De voorlaatste week van februari was EAL aanwezig op Bonaire om de diverse systemen in het hoofdkantoor van de Rijksdienst Caribisch Nederland na de grootschalige verbouwingen weer in gebruik te stellen. Gedurende deze week werd ook definitief overeenstemming bereikt en opdracht verleend ten aanzien van het volgende project.

Verdeeld over twee fases zullen wij, in nauwe samenwerking met onze Selected Reseller IBO Bonaire, alle panden van het Korps Politie Caribisch Nederland gaan voorzien van Toegangscontrolesystemen, CCTV systemen, Intercomsystemen en overige veiligheid-gerelateerde systemen. Gestart wordt in Kralendijk, Bonaire. Saba en St. Eustatius zullen daarop volgen.

Een ruime en uitvoerige voorbereiding maakt dat nu het formele startschot is gegeven er op relatief korte termijn gedegen kan worden uitgevoerd. Dit mede dank zij de door de systeemhouder en facilitator Rijksdienst Caribisch Nederland geleverde inzet.

Graag bedanken wij eenieder voor het vertrouwen. We gaan er tezamen iets moois van maken!

KPCN Playa Bonaire2

Het laatste nieuws

Vacatures Online bij EAL!

Kom jij ons team versterken op diverse onderdelen binnen de organisatie? EAL Apeldoorn bv. is actief als ontwikkelaar en producent van security, voicelogging en mobiele data systemen en specifiek binnen de R&D (software ontwikkeling) en service organisatie op zoek naar uitbreiding. Lees meer »

Hoogwaardige techniek in vertrouwde handen

Als producent / ontwikkelaar van o.a. Toegangscontrolesystemen is EAL Apeldoorn goed bekend met Biometrie. Al geruime tijd mag zij zich exclusief importeur noemen voor de Defensie-branche van Iris-ID irisscan-technologie en apparatuur. Lees meer »

EAL Access Control in the Caribbean

Sinds 2014 is EAL Apeldoorn actief in het Caribisch gebied. Op de eilanden Bonaire, Saba en Statia is EAL nu verantwoordelijk voor de toegangscontrolesystemen van het Rijksdienst Caribisch Nederland en een aantal aanverwante organisaties. Lees meer »