EAL toegangscontrole geland op Groningen Airport Eelde!

Geplaatst op 31-10-2019 door Glenn vd Berg

Naast andere luchthavens kiest ook Groningen Airport Eelde, na een zorgvuldige selectieprocedure, voor het EAL ATS toegangscontrole systeem.

De EAL oplossing wordt geïmplementeerd ter vervanging van het huidige systeem waarbij na het doornemen van de mogelijkheden er voldoende aanknopingspunten waren voor de realisatie van het project. Denk hierbij aan zaken zoals het hergebruik bestaande infrastructuur, de aanpak en implementatie van een nieuwe kaarttechniek en het ombouwen van het systeem waarbij overlast gebruikers tot een minimum beperkt wordt. Dit alles in samenwerking met één van onze partners in het noorden van Nederland “Wardenburg Beveiliging.

Passende start (en landing)!

Gezien de geografische ligging van Apeldoorn naast luchthaven Teuge was het een kleine moeite dit project te starten d.m.v. een passende kick-off. Het EAL projectteam combineerde de eerste reis met een “proef vliegles” met in verhouding een zeer milieuvriendelijke Cessna voor de reis naar Groningen Airport Eelde.  

Het laatste nieuws

Poiesz Supermarkten implementeert EAL ATS Toegangscontrole Oplossing

In opdracht van Wardenburg Beveiliging & Telecom is bij Poiesz te Sneek het EAL ATS 360 webbased toegangscontrole systeem uitgerold.Het oude toegangssysteem voldeed niet meer aan de huidige maatstaven en Poiesz had de wens om het systeem te vervangen en te moderniseren alsmede diende het geschikt te zijn voor Multi Site toepassing. Lees meer »

EAL en MPL werken samen op project WTC Amsterdam

Naast de projecten “WTC Schiphol” en locatie “the Base Schiphol” is er op locatie WTC Amsterdam ook gekozen voor een flexibele en schaalbare security oplossing waarbinnen EAL haar bijdrage mag leveren. Lees het volledige artikel op beveilgingsnieuws.nl Lees meer »

112-meldkamer Rotterdam experimenteert met thuiswerken

Tot voor kort was het ondenkbaar, maar vanwege de coronacrisis is de meldkamer van Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond gestart met een proef waarbij centralisten van huis uit werken. Directeur Arjen Littooij verzekert dat de veiligheid in de regio op deze wijze wordt gewaarborgd. Lees meer »